Workshop 30 november Heverlee (België)

‘Ontdek je innerlijke vrede en heel je leven valt op zijn plaats’, tenminste zo lijkt het. We moeten (spiritueel) groeien, leren, ontwikkelen voordat we vrij zijn, heel zijn. Tijdens deze bijeenkomst prikken we door die illusie heen.

Er valt niets spiritueel te ontwikkelen, het is onze essentie. Liefde hoeven we niet te leren, het is wat we zijn. Nog mooier, ik hoef geen enkel obstakel te overwinnen op mijn spirituele pad, want er kan niets tussen mezelf en mezelf staan.

Waarom zijn we dan niet allemaal vrij? Wat houdt ons tegen, of lijkt ons tegen te houden?

Niets. Tenminste, niets behalve onze eigen overtuiging. Alleen door het geloof in mijn onvrijheid ben ik gevangen. Het geloof in mijn imperfectie maakt dat het waar wordt.

Daarom gaat deze bijeenkomst niet over het oplossen van je problemen of het leren van nieuwe technieken. Het is een onderzoek naar de oneindige rijkdom die je -nu- al bent. Ervaar je vrijheid, nu, precies wie en waar je bent. Je was altijd al thuis.

Tijdens deze workshop werken we in kleine groepjes afgewisseld met stilte. Er is ruimte voor vragen en Joris speelt piano.

Praktisch
Wanneer: 30 november 2019 van 13.30 tot 17.30u.
Waar: Samhora Pakenstraat 42, 3001 Heverlee – www.samroha.be
Bijdrage : 35 euro, inclusief thee en koffie.
Aanmelden: joris@jorisvincken.com of het contactformulier.

Over Joris
Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en mysticus. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’.

Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.
Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.