Op 27 oktober nodigen Inya en Joris je uit te ervaren dat vrijheid is wat je werkelijk bent. Je hoeft het niet te worden of leren, maar het is je oorspronkelijke zelf.

Een dag lang ontmoeten we elkaar, luisteren, kijken, voelen, steeds vanuit het diepe weten hoe rijk we zijn, hoe compleet we zijn. Onze ratio probeert ons doorlopend te verleiden onszelf als onvolmaakt of niet goed genoeg te zien.

Vanuit het niet weten gaan we voelen en ervaren wat er mag ontstaan in het moment. Ieder vanuit haar of zijn eigen wijsheid.

Ontdek dat je geen slaaf bent van de voortdurende race naar een beter morgen, maar hoe oneindig perfect je -nu- bent.

Over Inya

InyaInya van der Velden is inspirator, tantrika, liefdescoach, schrijfster. Een burn-out hielp haar uit de leugen te stappen waarin ze leefde. Ze gaf haar veilige omgeving op en begon daar haar zoektocht naar wie zij nu eigenlijk was. Weg van de conditioneringen uit haar omgeving.

Vele trainingen volgde op het gebied van tantra en lichaamswerk. En deze hielpen haar om te voelen en energie weer te laten stromen.

In de vele relaties die ze is tegengekomen heeft ze zichzelf steeds dieper mogen ontmoeten. Daarin is ze gaan ervaren dat wat ze zocht niet vervuld kon worden door de ander. In het stoppen met opvullen van buiten ontdekte ze wat werkelijk ontvangen betekent. Leegte werd ruimte, de ruimte waarin het leven verschijnt in wat dan ook. Daar stopte haar zoektocht.

Over Joris

Over Joris VinckenJoris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’. Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.

Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was.

Praktisch

Datum: 27 oktober 2019 10.30 – 17.30
Locatie: Hearthouse Bussum
Kosten: 150 euro (inclusief heerlijke lunch, koffie, thee en versnaperingen)
Aanmelden via joris@jorisvincken.com

Over Inya: www.inya.nl
Meer over Joris