Er is een mysterie, niet morgen of gisteren, maar hier en nu.
Je hoeft er niets voor te leren of ontdekken. Al denk je misschien van niet, je kent het al lang. Je kent het sinds de dag dat je geboren werd. Het zo dichtbij, zo vanzelfsprekend, dat we een leven lang zoeken naar iets dat nooit kwijt was. Alsof we onze bril zoeken terwijl we hem op hebben, het potje dat in de keukenkast recht voor onze neus staat.

Joris prikt door de illusie van imperfectie, van moeten worden, heen. Er is niets mis met je, je hoeft zelfs niet spiritueel te groeien! Wat je bent is adembenemend.

Op zondag 16 februari speelt Joris piano en spreekt over zijn persoonlijke ontmoeting met het leven. Er is ruimte voor vragen, waar een breed scala aan onderwerpen aan bod kan komen, en we zijn samen stil. Het onzichtbare mysterie, recht voor onze ogen.

Over Joris
Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’. Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde. Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.

Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was.

Praktisch
Datum: 16 februari 2020 14.30 – 16.30 (inclusief pauze)
Locatie: Den Eijkholt, Kapellerweg 3 Luyksgestel
Kosten: 15 euro (inclusief thee en versnapering)
Opgeven via ankiepluim@cs.com of via de website: www.annadruyoga.com/specials
Na opgave krijg je de overige informatie.