Satsang zomer festival

vrijdag 2 augustus 2019 – woensdag 7 augustus 2019
Gegeven door:
Jan van Rossum, Jan Kersschot, Olette Luitwieler,  Joris Vincken (maandag 5 augustus en dinsdag 6 augustus) en Hans Laurentius

Thuiskomen in je Ware Zelf

Het thema van deze zomer 5-daagse is: thuiskomen in je ware Zelf. Wie ben jij nu werkelijk, voorbij je gedachten, gevoelens, voorbij de identificatie met ‘ik’?

Internationale beroemdheden als Mooji, Eckhart Tolle en Byron Katie hebben dit onderwerp door hun boeken hoog op de bestsellerlijsten weten te brengen, maar niet iedereen weet dat wij ook in Nederland en België mannen en vrouwen hebben die glashelder zijn over wie zij werkelijk Zijn en bereid zijn dit op inspirerende manier, in woorden en energie, met mensen te delen die daar open voor staan.

Zij geven ‘satsang’. Satsang is een Sanskriet woord dat de samenkomsten aanduidt waarin een gerealiseerde leraar zijn/haar realisatie met de aanwezigen deelt en open staat voor vragen.

Uitgeverij Samsara geeft hun boeken uit en er komt al 17 jaar een tijdschrift uit in het Nederlandse taalgebied: ‘InZicht’, dat ruimte maakt voor wat zij schrijven.

Deze Satsang 5-daagse wordt georganiseerd door Helios Centrum Heerde in nauwe samenwerking met uitgeverij Samsara en het tijdschrift InZicht.

Kosten: € 630.00 (inclusief volpension)
Dit bedrag is inclusief alle satsangs, maaltijden en overnachtingen in een gedeelde kamer.
Wil je een 1-persoonskamer, dan betaal je € 680,-. Vermeld dit in de mededelingenruimte als je je aanmeldt!

Meer info: www.helioscentrum.nl/satsang/satsang-zomerfestival

Meer over individuele sessies
Wat is een satsang?