Vrijdag 21 juni spreekt Joris Vincken in Zutphen ter gelegenheid van zijn nieuwe boek ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’.

Wat als ik het leven omarm precies zoals het nu is? Mezelf liefheb, niet wie ik mogelijk ooit word, maar wie ik nu ben? Werkelijk leven, inclusief alles, zonder enige uitzondering?

Joris spreekt over de rijkdom van dit moment, voordat we er woorden aan geven, voordat het betekenis krijgt. Het onzichtbare mysterie, recht voor onze ogen.
Tijdens deze satsang/lezing speelt Joris piano en spreekt over zijn persoonlijke ontmoeting met het leven. Er is ruimte voor vragen, waar een breed scala aan onderwerpen aan bod kan komen.

Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Jarenlang werkte hij als muziekschrijver en producent. Gouden platen en hits brachten niet de levensrijkdom die hij zocht. Hij verruilde opnamestudio’s voor meditatie en gebed in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoe zelfs de weg naar binnen nog steeds weg is van dit moment. Met niets dan prachtige illusies voelde hij zich alleen en verloren. Een diepe depressie volgde… tot de dag dat niets veranderde.
Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was.

Tijd: Vrijdag 21 juni van 20.00-22.00 uur (welkom vanaf 19.30)
Locatie: Atelier ’t Pakhuys, Berkelkade 15A in Zutphen
Entree: € 15 (inclusief koffie en thee)
of icm met de wandeling van zaterdag 22 juni € 22,50

Aanmelden bij Christine Derksen

Lees hier meer over de ‘bijbehorende’ wandeling.