Tijdens coaching sessies bied ik een veilige plek waar je onvoorwaardelijk welkom bent. Een reis direct naar je hart. Alles wat in je leeft is welkom, je verlangens, vragen en twijfels. Zonder opsmuk nodig ik je uit te voelen, te zijn.

Praktisch

De precieze vorm van een sessie is steeds anders. Soms is het een gesprek, soms een ademsessie of we zijn samen stil. Wat wil nu gehoord worden, voorbij het verhaal dat je al zo vaak vertelde? Zak in je werkelijke rust. Een einde aan rennen, doorgaan in iets dat niet echt of incompleet voelt.

Spreekt dit je aan, neem dan contact op.

Voor wie?

Ik heb geen wijze raad of het perfecte antwoord voor je. Maar wil je jezelf echt leren kennen en vooral ervaren, dan ontmoet ik je graag. Ontdek jouw waarheid, jouw rijkdom. Alleen jouw eigen inzichten zijn authentiek. Ik vertel je geen sprookjes, streel niet je ego, maar spreek op een liefdevolle manier je diepe kracht aan.

Hoewel mijn rugzak een leven lang gevuld is met Advaita, NLP, meditatie, yoga, gebed, Ericksoniaanse hypnose en sjamanistische rituelen, gebruik ik geen specifieke technieken. Elke sessie is uniek, zoals jij uniek bent.

Kosten

Een eerste sessie duurt anderhalf uur en kost 120 euro. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Contact

Joris Vincken
Boschdijk 706 – 5624 CB  Eindhoven
06 – 24 567 386
joris@jorisvincken.com