Boekpresentatie Heel

30 mei verschijnt ‘Heel’, het vierde boek van Joris Vincken. We vieren dat feestelijk in Zutphen. Natuurlijk is er die dag ruimte voor vragen, spreekt Joris over het boek en speelt hij piano.

Heel - Joris Vincken

We zijn wonderlijke wezens, de enige soort op aarde die zichzelf pas goed genoeg vindt als de helft van onszelf niet meer bestaat. Pas als ik incompleet ben, ben ik compleet!

Dit boek is voor spirituele mensen die spiritualiteit in een nieuw licht (of donker) durven zien, voor non-dualisten die niet van dualiteit schrikken, voor optimisten die ook wel eens de pest in hebben, voor geliefden die soms haten. Kortom een boek voor mensen.

‘Heel’ is niet altijd netjes, toch is het lief. Heel zijn is niet alleen je ‘licht’ (yang), maar ook je ‘donker’ (yin), het vergeten pad van overgave, verbonden met het totale leven. Het nodigt je vol liefde uit alles wat je wist te laten en te ontdekken dat je nooit gebroken was.


Praktische info boekpresentatie Heel

Wanneer: zondag 30 mei van 14.30 – 16.00
Inloop vanaf 14.00, na afloop is er tijd om na te kletsen en je boek(en) te laten signeren.
Waar: Zutphen (precieze locatie volgt nog)

Entree: 19.50, inclusief thee en koffie
Boek los: 17.50
Entree + boek : 32 euro
Aanmelden via Christine chderksen88@gmail.com

Over Joris

Joris Vincken is schrijver, coach, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’.

Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.

Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.