Hart ont-moeting Nederweert

Hart ont-moeting Nederweert

Met rituelen, verhalen en zijn intuïtieve pianospel neemt Joris je mee naar je innerlijke stilte. Deze avond is geen stappenplan om al je problemen op te lossen, maar een uitnodiging te ervaren hoe heel je al bent.

Joris VinckenJoris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Vanuit vertrouwen in het totale leven leeft hij de stilte van zijn hart. In eenvoudige taal spreekt hij over diepe spiritualiteit en nodigt je uit jezelf volledig te omarmen, zowel je donker (yin) als licht (yang). Niet de perfecte jou die je mogelijk ooit wordt, maar precies zoals je nu bent.

Elke hart ont-moeting is uniek en stroomt vanuit de energie en vragen van de groep. Wat o.a. aan bod kan komen is:
Wat is heel zijn, hoe leef ik dat?
Hoe omarm ik wat ik werkelijk ben?
Verlangens, seks en spiritualiteit.

Wat is de kracht van rituelen?
Kan ik leven zonder ego?

Hoe leef ik vanuit mijn hart en loop mijn pad?

Praktisch

Waar: Flowtime, Nederweert
Wanneer: zondag 25 september 10.00 – 12.30u (inloop vanaf 9.45u)
Kosten: 25 euro (inclusief thee en wat lekkers)
Maximaal 15 deelnemers
Aanmelden: info@flowtime.info

Over Joris

Joris werkte jarenlang als succesvol muziekproducent. Ondanks wereldwijde hits en gouden platen vond hij niet de werkelijke rijkdom die hij zocht. Daarop sloot hij de deur van de opnamestudio en trok zich terug in een spirituele gemeenschap. In gebed en meditatie zocht hij in zichzelf wat in de wereld om hem heen onvindbaar leek. Totdat hij ontdekte dat zijn leven nog steeds gericht was op morgen. Morgen is mijn meditatie echt stil, mijn gebed oprecht, morgen ben ik verlicht.

Een diepe depressie volgde. Wat hij zocht leek onvindbaar, zowel in de wereld om hem heen als in zichzelf. Tot de dag waarop niets veranderde. Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Hij herkende hoe heel we nu al zijn en de ware illusie ons gevecht met dit moment is. Sinds die dag schrijft hij, speelt intuïtief piano en ontmoet mensen.

Een dag met Joris Vincken voelt, voor iemand die (nog) op zoek is naar zijn eigen waarheid, als thuis zijn. Joris heeft een kijk op het leven die hij niet alleen praktiseert, maar waar hij anderen ook deelgenoot van maakt. Zijn kijk op hoe het leven bedoeld is, is helder en – zowel letterlijk als figuurlijk- uit het leven gegrepen.