Hart ont-moeting Vught

Hart ont-moeting Vught

Deze hart ont-moeting is vol. Mocht je interesse hebben, stuur mij een berichtje. Ik hou je dan op de hoogte mocht er toch een plek vrijkomen en van eventuele andere data.

Wat als ik het leven omarm precies zoals het nu is? Mezelf liefheb, niet wie ik mogelijk ooit word, maar wie ik nu ben?

Laten we elkaar niet in onze woorden, maar in ons hart ontmoeten.
Hoe doe je dat, leven vanuit je hart, niet langer geremd door je angsten?

Joris VinckenDonderdagavond 30 juni is Joris Vincken in Vught, op het prachtige Landgoed Bleijendijk. Joris is dichter, schrijver, muzikant en inspirator. Hij leeft, spreekt en musiceert vanuit zijn hart. Deze avond gaat niet zozeer over praten over, maar het werkelijk voelen hoe rijk je bent. Het is geen stappenplan om je problemen op te lossen, maar een uitnodiging te ervaren hoe heel je al bent. Een avond waar we elkaar vanuit dat vertrouwen, vanuit die energie ontmoeten.

Joris spreekt over de rijkdom van dit moment, voordat we er woorden aan geven, voordat het betekenis krijgt. Het onzichtbare mysterie, recht voor onze ogen. Tijdens deze bijeenkomst spreekt hij over zijn persoonlijke ontmoeting met het leven en speelt intuïtief piano. Er is er ruimte voor al je vragen, je bent vrij elk onderwerp aan bod te laten komen.

Praktisch

waar: ’t Het Jagershuis op Landgoed Bleijendijk in Vught (routebeschrijving)
wanneer : 30 juni 19.15 – 22.30u (inloop vanaf 19.00)
kosten : 35 euro (inclusief koffie, thee en wat lekkers).

Over Joris

Joris werkte jarenlang als succesvol muziekproducent. Ondanks wereldwijde hits en gouden platen vond hij niet de werkelijke rijkdom die hij zocht. Daarop sloot hij de deur van de opnamestudio en trok zich terug in een spirituele gemeenschap. In gebed en meditatie zocht hij in zichzelf wat in de wereld om hem heen onvindbaar leek. Totdat hij ontdekte dat zijn leven nog steeds gericht was op morgen. Morgen is mijn meditatie echt stil, mijn gebed oprecht, morgen ben ik verlicht.

Een lange en diepe depressie volgde. Wat hij zocht leek zowel onvindbaar in de wereld om hem heen als in zichzelf. Tot de dag waarop niets veranderde. Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Hij herkende hoe we al heel zijn en de ware illusie ons gevecht met dit moment is. Sinds die dag schrijft hij, speelt intuïtief piano en ontmoet mensen.

Een dag met Joris Vincken voelt, voor iemand die (nog) op zoek is naar zijn eigen waarheid, als thuis zijn. Joris heeft een kijk op het leven die hij niet alleen praktiseert, maar waar hij anderen ook deelgenoot van maakt. Zijn kijk op hoe het leven bedoeld is, is helder en – zowel letterlijk als figuurlijk- uit het leven gegrepen.

Joris is een mensenmens met een no-nonsense aanpak, met beide voeten op de grond (of in de grond), die er plezier in heeft om zijn inzichten en ervaringen met anderen te delen.

Het was een mooie dag, met een afwisselende invulling van muziek, meditatie, onderricht en gesprekken.