Moeiteloze innerlijke stilte

Moeiteloze innerlijke stilte

28 mei Nuenen (Eindhoven), hart ont-moeting ‘Moeiteloze innerlijke stilte’

Hoe leef je je (innerlijke) stilte in de hectiek van alledag? Hoe doe je dat, laat staan moeiteloos, als gedachtes, gevoelens, moetens en mogens een doorlopende bron van onrust zijn?

“Mijn hele leven was ik op zoek. Wanneer ben ik eindelijk genoeg, wanneer ben ik verlicht? Ik reisde de wereld rond, mediteerde, boog aan de voeten van goeroes, maar vond niet wat ik zocht. Het leidde tot een diepe depressie. Pas toen alles wegviel, ontdekte ik dat er nooit werkelijk iets kon verdwijnen. Wat ik zocht, is wat ik altijd al was.”

Joris VinckenAls je rennen tot rust komt, blijft je (innerlijke) stilte over

Joris is schrijver, dichter, coach en inspirator. Vanuit een diep vertrouwen in het totale leven leeft hij de stilte van zijn hart. In eenvoudige taal spreekt hij over diepe spiritualiteit. Door een hele dag samen te zijn is er de tijd om daar helemaal in te landen.

Ervaar je adembenemende rijkdom

Met verhalen, rituelen, stilte en zijn intuïtieve pianospel neemt Joris je mee naar je diepe innerlijke stilte.

Wat is heel zijn, hoe leef ik dat? Hoe omarm ik wat ik werkelijk ben?
Wat is de kracht van rituelen?
Wat is de invloed van spiritualiteit op je persoonlijke ontwikkeling en andersom?
Hoe beïnvloeden oude trauma’s je vrijheid?
Kan ik leven zonder ego?
Hoe leef je vanuit je hart en loop je jouw pad?

Wat als we weer gewoon mens mogen zijn, met alles wat daarbij hoort? Er is niets mis met je, je mag er helemaal zijn, onvoorwaardelijk. Je bent welkom op deze bijzondere dag bij de Verbindende Factor in Nuenen.

Praktisch

Waar: De Verbindende Factor (Nuenen, Eindhoven)
Wanneer: 28 mei 2022, 10.00 – 17.00 (inloop vanaf 9.45)
Kosten: 95 euro (incl koffie, thee en wat lekkers)
Max ongeveer 15 deelnemers

Vragen of meer info : joris@jorisvincken.com

Joris Vincken is schrijver, muzikant, coach en inspirator. Na internationale succes als muziekschrijver en producent, trok hij zich bijna 10 jaar terug in gebed en meditatie, gevolgd door een diepe depressie. Zijn zoektocht eindigde in de realisatie dat we al Zijn wat we zoeken. Hij schreef vier boeken. Zijn laatste boek ‘Heel’ is geen handleiding om heel te worden, maar een ontdekkingsreis naar de heelheid die je al bent.