Pianobad, spa voor je ziel

Pianobad, spa voor je ziel

Kom thuis in een bad van zachte pianoklanken. Je hoofd heeft even vakantie, hoeft niets te onthouden, er wordt niets van je gevraagd. Een magische reis naar je diepe rijkdom, waar tijd even verdwijnt. Tijdens dit ligconcert (zitten mag ook) zijn er nauwelijks woorden. Laat de tonen van Joris Vincken je herinneren aan jouw eenheid met het leven. Een ochtend voor je hart, voor je ziel.

Matjes en dekentjes zijn aanwezig. Na afloop is er thee, koffie en versnaperingen en ruimte nog even stil te liggen of juist in verbinding met anderen na te genieten. Neem als je wilt je eigen matje, deken of wat je ook nodig hebt, mee om deze ochtend compleet te maken. Draag bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding.

Dit pianobad is ook een prachtig cadeau voor vrienden of geliefden. Je hebt er geen kennis of ervaring voor nodig. Iedereen is welkom.

De pianoklanken die Joris tevoorschijn tovert, zijn de trillingen van de ziel
die je mee laat voeren naar jouw diepste binnenste, daar waar jij woont.Tanja Abbas
De muziek gaf een uitnodiging om contact te maken met het geheel en het was een moeiteloos meegaan op de tonen. Grappig is dat het heel ontspannen was terwijl ik er was maar dat het effect van de belevenis wel doorwerkte later op de dag. Moe en voldaan door de ervaring van de muziek en het loslaten van alles er omheen.

Op dit moment is er nog geen datum voor het volgende pianobad. Heb je interesse neem dan contact op of stuur een mail naar joris@jorisvincken.com.