Ware Naaktheid

Ware Naaktheid

Ware Naaktheid EindhovenTo sex or not to sex, is that even a question?

Dinsdagavond 18 oktober spreken Joris Vincken en Klara Kasikova over seks, spiritualiteit, verlangens en echt eerlijk zijn naar onszelf.

Geen enkel onderwerp is taboe. Aan bod komt o.a. heilige seksualiteit, mannelijke en vrouwelijke energie, dominantie en submissie, licht en donker, de dans van lust en spiritualiteit. Verlang je zonder oordeel jezelf te ontmoeten, niet wie je denkt te moeten zijn, maar je werkelijke oerkracht? 

Ware naaktheid is niet het uitdoen van onze kleren, maar het afzetten van het masker waar we onszelf achter verstoppen. Misschien voel je steeds meer de scheuren in dat masker of draag je het al lang niet meer. Je bent welkom met alles wat je bent.

In een kleine groep (max. 10 personen) is er ruimte om in verbinding te delen en je vragen te stellen. De avond krijgt vorm in de dynamiek en veiligheid die we met elkaar creëren.

Praktisch

Wanneer : 18 oktober 2022
Waar : Boschdijk Eindhoven
Tijdstip : 20.00 – 22.30
Kosten : 15 euro

Retraite week Joris VinckenOver Joris

Joris Vincken is schrijver, coach, pianist en inspirator. Na een succesvolle carrière als muziekproducent trok hij zich jarenlang terug in een spirituele gemeenschap. Uiteindelijk ontdekte hij hoe zowel zijn reis in de wereld als de reis naar binnen nog steeds een reis naar morgen was. Morgen ben ik succesvol, morgen ben ik verlicht, morgen ben ik mijn ware zelf. Het resulteerde in een jarenlange depressie, totdat de dag waarop niets veranderde.

Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds die dag ontmoet hij mensen, schrijft, dicht en speelt intuïtief piano. Hij omarmt het leven precies zoals het is, wie en waar hij nu is. Meer over Joris

Retraite week Klara KasikovaOver Klara

Klara Kasikova is geboren in Praag (Tsjechië) en werkt als psychiater in Nederland. Ze integreert als Priestess of the Goddess klassieke medische kennis met diepe wijsheid van de aarde, vrouw zijn en eeuwenoude helende tradities.

Van jongs af aan is ze gefascineerd door natuur, spiritualiteit en de manier waarop we elkaar beïnvloeden en verbonden zijn. De verbinding van oeroude wijsheid, bijbehorende jaarfeesten, overgangsrituelen en menstruatiecyclus zijn een onmisbaar deel van haar werk. Ze is een brug tussen het oude en nieuwe. Door haar holistische kijk op het leven staat ze open voor zowel natuurlijke als klassieke medicijnen. Meer over Klara op www.klarity.nl