Workshop – De Hart Ontmoeting

De Hart Ontmoeting – workshop 29 november 2020 Heverlee (België)

Als het ‘moeten’ van ons denken stiller wordt, blijft de heldere stem van ons hart over. Zoveel wordt aan ons opgelegd, en vooral, we leggen onszelf zoveel op. Pas als ik heel word, genees, als mijn verdriet of depressie weg is ben ik goed genoeg. Elk moment moet ik stralen.

Maar ons hart, ons hart heeft geen haast. Het rent niet van A naar B, hoeft niets op te lossen. We ontmoeten elkaar en vooral onszelf tijdens de hart on-moet-ing. Ervaar de diepe rijkdom van je hart, van werkelijk zijn, als al het moeten weg valt. Innerlijke rust blijft als een natuurlijke en moeiteloze staat over.

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten, de diepe rijkdom van je hart te leren kennen. We werken in kleine groepjes met technieken die helpen de verhalen van ons denken en oude emotionele wonden anders te ervaren. Er is ruimte voor alle mogelijke vragen, we mediteren samen en ik speel intuïtief piano.

Je hart heeft geen haast.

Ik weet dat je alles wat mis is
wilt repareren,
dat je wilt transformeren
naar je ware zelf.

Maar je hart heeft geen haast,
het weet dat je al zolang
als het leven zelf bestaat,
dat je oneindig bent.

Daarom heeft je hart geen haast,
rent niet naar een bestemming.
Het is hier voor de reis,
voor elke hobbel, groot en klein.

Inderdaad, je hart heeft geen haast.

Praktische info De Hart Ontmoeting

Wanneer: 29 november 2020 van 13.30 tot 17.30u.
Waar: Samhora Pakenstraat 42, 3001 Heverlee
www.samroha.be

Bijdrage: 35 euro, inclusief thee en koffie
Aanmelden via [email protected]

Over Joris


Joris Vincken is schrijver, coach, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’.

Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.

Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.

‘De Hart Ontmoeting’, ontdek de diepe rijkdom van je hart. Workshop, piano, vragen, ontmoeten, Heverlee België