Workshop Heel, vertrouwen in je Zijn

Workshop Heel, vertrouwen in je Zijn

Hmm, er staat workshop, maar de uitnodiging deze avond is juist je werken (even) te laten. We doen zo ons best, zowel in het leven van alledag als op ons spirituele pad. In het rennen naar, missen we dat we alles al zijn.

Joris volgt de energie die er op dat moment is, waardoor elke bijeenkomst uniek is. Als ingrediënten gebruikt hij rituelen, stilte en woorden, aangevuld met intuïtief piano spel. Samen met de vragen die jij meeneemt ontstaat het ‘programma’.

Joris VinckenDoel is steeds het laten van je doelen, te durven vertrouwen op je Zijn, weer echt kennismaken met Jezelf, vanuit de Yin energie van overgave. Ons ego, ons willen, wil nieuw, leren, groeien. Het kost lef om te blijven bij dat wat is, onze werkelijke kracht te ontdekken.

Misschien vind je jezelf te saai, voelt het juist spannend om echt bij jezelf te zijn of heb je het gevoel er niet helemaal te mogen zijn. Geef Jezelf het cadeau om door deze illusie te prikken. Wat je bent is adembenemend!

Workshop Heel, vertrouwen in je Zijn

Waar: De Verbindende Factor (Nuenen, Eindhoven)
Wanneer: 26 november 2021, 19.30 – 21.45
Kosten: 25 euro (incl koffie, thee)
Aanmelden via joris@jorisvincken.com

Joris Vincken is schrijver, muzikant, coach en inspirator. Na internationale succes als muziekschrijver en producent, trok hij zich bijna 10 jaar terug in gebed en meditatie, gevolgd door een diepe depressie. Zijn zoektocht eindigde in de realisatie dat we al Zijn wat we zoeken. Hij schreef vier boeken. Zijn laatste boek ‘Heel’ is geen handleiding om heel te worden, maar een ontdekkingsreis naar de heelheid die je al bent.