Workshop Je bent al Heel

Workshop Je bent al Heel

Workshop Je bent al Heel
Yogastudio Angelien Groothuis Borne

Deze workshop is geen workshop, de uitnodiging is juist je werken (even) te laten. We werken zo hard, doen ons best, zijn altijd onderweg naar de droom van beter, van helemaal mogen leven.

Wat als je al heel bent? Het klinkt misschien wonderlijk, maar wat als je idee van ‘er nog niet zijn’ precies dat is, een idee? Zolang ik dat blijf geloven, leef ik ernaar, leef ik vanuit beperking. Dan heb ik het masker dat ik draag nodig om me veilig genoeg te voelen.

Je bent welkom - Joris VinckenJoris volgt de energie van dit moment, waardoor elke bijeenkomst uniek is. Als ingrediënten gebruikt hij rituelen, stilte en woorden, aangevuld met intuïtief piano spel. Er is ruimte voor al je vragen, voor alles wat in je leeft.

In plaats van rituelen te zien als een manier om de juiste energie op te roepen of dichter bij je ware zelf te komen, zijn ze in deze bijeenkomst juist een manier om de heelheid die je al bent te vieren. Hetzelfde geld voor muziek. De trillingen van de instrumenten zijn niet bedoeld om je te helen, maar resoneren met je totale heelheid.

In de woorden en gedichten zit steeds de uitnodiging te ontspannen, te vertrouwen (yin), over te geven aan het leven. Voel hoe je gedragen wordt in plaats van jij die het leven moet dragen. Ontdek hoe je precies het juiste pad loopt, je bent de juiste ‘jij’ op de juiste plek.

Doel is het laten van je doelen, te durven vertrouwen op je Zijn, weer echt kennismaken met Jezelf. Ons ego, ons willen, wil nieuw, leren, groeien. Het kost lef om te blijven bij dat wat is, om onze werkelijke kracht te ontdekken.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,
Hartegroet,
Joris

Praktisch

Wanneer : 22 januari 2022
Waar : Yogastudio Angelien Groothuis Borne (www.angeliengroothuis.nl)
Tijdstip : 11.00 – 17.00
Kosten : 95 euro (incl. thee en een vegetarische soep)
Aanmelden : joris@jorisvincken.com of info@angeliengroothuis.nl

Over Joris

Joris Vincken is schrijver, muzikant, coach en inspirator. Na internationale succes als muziekschrijver en producent, trok hij zich bijna 10 jaar terug in gebed en meditatie, gevolgd door een diepe depressie. Zijn zoektocht eindigde in de realisatie dat we al Zijn wat we zoeken. Hij schreef vier boeken. Zijn laatste boek ‘Heel’ is geen handleiding hoe heel te worden, maar een ontdekkingsreis naar de heelheid die je al bent.