Lezing & piano – Zutphen (uitverkocht)

Ervaar je natuurlijke zelf, de diepe kracht van verbinding en vertrouwen. In woorden, stilte en intuïtieve piano improvisaties raakt Joris onze diepe eenheid met het leven.

Steeds rennen we naar het perfecte morgen. Of het doel nu financiële vrijheid of innerlijke rijkdom is, de belofte is steeds morgen. Als ik … dan …
Zo lijkt het dat we altijd één stap verwijderd zijn van ware stilte, de bevrijding van ons ego, van verlicht zijn.

Waarom zijn we dan niet allemaal vrij? Wat houdt ons tegen, of lijkt ons tegen te houden? Niets. Tenminste, niets behalve onze eigen overtuiging. Ik blijf gevangen in het geloof in mijn onvrijheid. Het geloof in mijn imperfectie maakt het waar.

Joris prikt door de illusie van imperfectie, van moeten worden, heen. Er is niets mis met je, je hoeft zelfs niet spiritueel te groeien! Wat je bent is adembenemend. Er valt niets spiritueel te ontwikkelen, het is onze essentie. Liefde hoeven we niet te leren, het is wat we zijn. Nog mooier, ik hoef geen enkel obstakel te overwinnen op mijn spirituele pad, want er kan niets tussen mezelf en mezelf staan.

Daarom gaat deze bijeenkomst niet over het oplossen van je problemen of het leren van nieuwe technieken. Het is een onderzoek naar de oneindige rijkdom die je -nu- al bent. Ervaar je natuurlijke zelf, precies wie en waar je bent.

Zondag 14 juni speelt Joris piano en spreekt over zijn persoonlijke ontmoeting met het leven. Er is ruimte voor vragen, waar een breed scala aan onderwerpen aan bod kan komen, en we zijn samen stil.

Praktisch

Tijd:  Zondag 14 juni van 15.00-17.00 uur (welkom vanaf 14.30)
Locatie:  Atelier ’t Pakhuys, Berkelkade 15A in Zutphen
Entree:  € 15  (inclusief koffie en thee)
Aanmelden bij Christine Derksen: aanmelden is helaas niet meer mogelijk, het event is uitverkocht  

Persoonlijk gesprek

In de ochtend voor de lezing is het mogelijk een persoonlijk consult met Joris te hebben. Dit duurt ongeveer 50 minuten en kost 65 euro. Aanmelden bij Christine: [email protected]

Over Joris

Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’. Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde. Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.