Boek “Heel”

Boek “Heel”

Heel is het vierde boek van Joris Vincken.

Heel - Joris Vincken

We zijn wonderlijke wezens, de enige soort op aarde die zichzelf pas goed genoeg vindt als de helft van onszelf niet meer bestaat. Pas als ik incompleet ben, ben ik compleet.

‘Heel’ is niet altijd netjes, toch is het lief. Heel zijn is niet alleen je ‘licht’ (yang), maar ook je ‘donker’ (yin), het vergeten pad van overgave, verbonden met het totale leven. Het nodigt je vol liefde uit alles wat je wist te laten en te ontdekken dat je nooit gebroken was.

Joris Vincken schrijft, dicht en musiceert. Na een succesvolle carrière als muziekproducent, kwam een lange periode van gebed en meditatie, gevolgd door een diepe depressie. Tot de dag waar niets veranderde. Niets veranderde en toch zou iets nooit meer hetzelfde zijn. Sindsdien is er geen zoektocht meer, wat hij zocht is wat hij altijd al was.

1 voor € 17,50 (excl. 4 euro verzendkosten)
2 voor € 30,- (incl. verzendkosten in Nederland)

.

Lees ook de volledige recensie die Jan van Rossum schreef over ‘Heel’

Prachtig geschreven, echt heel mooi. Hoop en wens dat het zijn weg vind naar velen!

Jan van Rossum

Wat een krachtige kernboodschap: “Heel zijn is niet alleen je ‘licht’ (yang), maar ook je ‘donker’ (yin), het vergeten pad van overgave, verbonden met het totale leven.” Dank je wel voor het doorlopend uitschenken van je inspiratie en creativiteit!

Ivo Valkenburg