Het einde van de oorlog (met jezelf)

Deze meditatie, of gedicht, net hoe je het wilt noemen, is de uitnodiging de oorlog te stoppen. Alleen heb ik het hier niet over een oorlog ver weg, zelfs niet de oorlog iets dichterbij, maar de oorlog met jezelf.

.

Want hoe kan ik spreken over een oorlog daar, als ik de wapenstilstand met mezelf steeds weer breek? Elke oorlog begint hier, in mij, de oorlog met mezelf. Vrede, werkelijke innerlijke vrede, is niet te vinden door met onze vingers te wijzen naar een ander. We kunnen onmogelijk doen alsof we het beter weten over daar, als de bron van elk conflict begint in mijn gebrek aan liefde voor mezelf.

De bron van dat innerlijke gevecht begint steeds met het idee dat wie ik nu ben niet genoeg is. Mijn lichaam is niet krachtig genoeg, mijn woorden niet wijs genoeg, mijn kracht niet sterk genoeg. Wat als je durft te vertrouwen dat wie je nu bent, precies zoals je bent, is zoals je bedoeld bent te zijn.

Voel hoe je adem stroomt, de lucht die naar binnen en even later weer naar buiten beweegt. Misschien voel je wel hoe je hart in je borst klopt, hoe je tenen wiebelen of juist hoe je voeten op de grond staan. Wat als je twijfels precies de juiste twijfels zijn. Ze zijn op maat gemaakt, uniek voor jou. Wat als je gewoon zomaar van al je twijfels durft te houden?

De online retraite ‘Inclusief Alles’ laat je ervaren dat je er helemaal mag zijn. Leer jezelf te omarmen met alles wat je bent. Stop de oorlog met jezelf, niet ‘pas als’ of ‘als ik eindelijk’, maar nu, wie en waar je nu bent.

Ik wil je dat zo graag laten ervaren, dat je 3 meditaties gratis krijgt. Het is zonder verdere verplichting of zonder dat je je betaalgegevens moet achterlaten. Je bent welkom met alles wat je bent.

Online spirituele cursus

Gratis meditaties

Ik ben zo enthousiast over ‘Inclusief Alles’, dat ik het je wil laten ervaren in plaats van er eindeloos over te praten.

Stop de oorlog, je bent het waard om echt van jezelf te houden.

3 gratis meditaties

Meer dan 4 uur aan oefeningen, meditaties en uitleg

‘Inclusief Alles’ gaat over het ervaren van je heelheid. Daarom is dit geen spirituele cursus die je overspoelt met complexe informatie, maar laat je voelen dat je zoveel rijker bent dan je tot nu toe dacht. In totaal krijg je toegang tot meer dan 4 uur aan oefeningen, meditaties en uitleg om je te helpen dat werkelijk te leven.

Persoonlijk contact

Misschien is een oefening niet helemaal duidelijk of kom je een persoonlijk stuk tegen. Je bent welkom al je vragen per mail direct aan me te stellen, zodat je de oefeningen helemaal kunt integreren.

Persoonlijke hart ont-moeting en bijeenkomsten

Als de online cursus je inspireert ben je altijd welkom bij de 1 daagse hart ont-moetingen of weekend retraites. Is wat je tegenkomt te persoonlijk of kwetsbaar ben ik ook altijd beschikbaar voor een 1-op-1 coaching sessie.

Probeer het direct

Probeer direct of deze online retraite bij je past met de gratis meditaties.

3 gratis meditaties


Of koop de volledige retraite en krijg direct volledige toegang.

De volledige cursus

3 gratis meditaties

Vul je gegevens in en ontvang direct de drie gratis meditaties van 'Inclusief Alles'.

Inclusief Alles

Er is een mail naar je onderweg
met daarin de link naar de gratis meditaties.

Hartegroet,
Joris