Online spirituele cursus ‘Inclusief Alles’

Het bijwonen van een workshop of cursus is niet voor iedereen mogelijk. Steeds vaker kreeg ik de vraag naar een online spirituele cursus, deze is nu beschikbaar. Het voordeel van een online spirituele cursus is dat je het in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Jezelf spiritueel ontwikkelen, bewuster en vooral meer in vrijheid leven, online in de veiligheid van je eigen woonkamer, privé en op jouw tempo.

.

‘Inclusief alles’ is een online cursus waar je op elk moment toegang toe hebt. Je kunt individuele meditaties en oefeningen herhalen of de complete cursus zo vaak opnieuw doen als je wilt. Naast de oefeningen en meditaties is er uitleg, worden veelgestelde vragen beantwoord en heb je toegang tot een besloten Facebookgroep, waar je de eventuele uitdagingen die je tegenkomt kunt delen of je vragen kunt stellen.

De online cursus overspoelt je niet met allerlei nieuwe informatie of technieken. De oefeningen laten je ervaren dat wat je zoekt niet ver weg of moeilijk is. Spiritualiteit zonder dat het zweverig is. Leef je diepe kracht en liefde.

Een ander voordeel van de online spirituele cursus is dat de kosten een stuk lager zijn dan een weekendretraite. Je betaalt maar 97 euro en krijgt daarmee toegang tot alle meditaties en oefeningen. In totaal zijn het 3,5 uur aan oefeningen en meditaties en 45 minuten aan aanvullende video’s waar ik veelgestelde vragen beantwoord.

Online spirituele cursus

Gratis meditaties

Ik ben zo enthousiast over de online cursus ‘Inclusief Alles’, dat ik het je wil laten ervaren in plaats van er eindeloos over te praten.

Zonder enige verplichting.
Je bent onvoorwaardelijk welkom.

3 gratis meditaties

‘Inclusief Alles’ online spirituele cursus

De reden dat deze cursus ‘Inclusief Alles’ heet, is omdat het je uitnodigt alles wat je bent werkelijk te omarmen. Je donker en licht, twijfel en zekerheid, verdriet en geluk. Vrijheid is niet de helft van onszelf proberen weg te stoppen, maar juist onszelf liefdevol omarmen. Ontdek hoe rijk je bent, de rijkdom in je twijfels, de vreugde van je tranen(!), de liefde van werkelijk leven. ‘Wat als we weer gewoon mens mogen zijn‘!

Meer dan 4 uur aan oefeningen, meditaties en uitleg

‘Inclusief Alles’ gaat over het ervaren van je heelheid. Daarom is dit geen spirituele cursus die je overspoelt met complexe informatie, maar laat je voelen dat je zoveel rijker bent dan je tot nu toe dacht. In totaal krijg je toegang tot meer dan 4 uur aan oefeningen, meditaties en uitleg om je te helpen dat werkelijk te leven.

Persoonlijk contact

Misschien is een oefening niet helemaal duidelijk of kom je een persoonlijk stuk tegen. Je bent welkom al je vragen per mail direct aan me te stellen, zodat je de oefeningen helemaal kunt integreren.

Persoonlijke hart ont-moeting en bijeenkomsten

Als de online cursus je inspireert ben je altijd welkom bij de 1 daagse hart ont-moetingen of weekend retraites. Is wat je tegenkomt te persoonlijk of kwetsbaar ben ik ook altijd beschikbaar voor een 1-op-1 coaching sessie.

Probeer het direct

Probeer direct of deze online cursus bij je past met de gratis meditaties.

3 gratis meditaties


Of koop de volledige cursus en krijg direct toegang tot alle meditaties.

De volledige cursus

3 gratis meditaties

Vul je gegevens in en ontvang direct de drie gratis meditaties van 'Inclusief Alles'.

Inclusief Alles

Er is een mail naar je onderweg
met daarin de link naar de gratis meditaties.

Hartegroet,
Joris