Stoppen met verstoppen

Stoppen met verstoppen

Zolang ik me blijf verstoppen, zal ik nooit weten waar ik me precies voor verstop. Hoe kan ik ooit mijn kracht ontdekken als ik elke uitnodiging daartoe uit de weg ga?

Wat als ik stop, niet langer wegren van alles wat onbekend is, wat ik toe nu toe twijfels, angst of pijn noemde, maar het werkelijk ontmoet? Mijn angst was dat ik het niet aankon of zou verdwijnen.

Ik begon pas werkelijk te leven toen ik het lef had deze gevoelens te voelen, tranen te huilen, verlangens te verlangen. Niet langer hoefde ik perfectie te spelen, te doen alsof ik sterk was en alles aankon. In al mijn zwakte, twijfels, niet weten, ontmoet ik elk moment, ben ik elk moment.

Er is geen enkele manier om te ‘weten’ of ik wijs genoeg, krachtig genoeg ben, maar het leven vertrouwt mij blijkbaar die wijsheid en kracht toe. Niet langer hoef ik te dragen wat nooit aan mij was om te dragen, niet langer hoef ik me te verstoppen voor alles wat in en door mij voelt.

Herken je dat je je angsten of twijfels uit de weg gaat, dat je je verstopt voor alles wat je voelt? Is het lastig te stoppen met verstoppen? Je bent van harte welkom voor een coaching sessie.
Lees ook eens "De kracht in depressie" of laat je inspireren door de 3 gratis meditaties van mijn online retraite.

3 gratis meditaties

Vul je gegevens in en ontvang direct de drie gratis meditaties van 'Inclusief Alles'.

Inclusief Alles

Er is een mail naar je onderweg
met daarin de link naar de gratis meditaties.

Hartegroet,
Joris