Totale lock-out

Totale lock-out

Een totale lock-out
Er is sprake van een pandemie. Grote groepen mensen zijn niet langer verbonden met de natuur, met het welzijn van hun lichaam en geest. Door te weinig plezier, te weinig beweging, te weinig omarmen van het totale leven stijgt de gemiddelde leeftijd, maar daalt de gemiddelde leefkwaliteit.

De enige oplossing is een totale lock-out. Tot nader order mag niemand meer binnen zijn. Sleep je matras naar buiten, slaap in je tuin, balkon of in het park. Eet wat op de aarde groeit, zing met de vogels en leef, leef helemaal!

Laat geen seconde zomaar voorbij gaan, geen moment onbezongen. Deel je twijfels met de aarde, je verdriet met vrienden, je geluk met de hele wereld. Eet met mate, solidair met de zwakkeren, die aan de andere kant van de wereld van de honger sterven. Adem frisse lucht in, je longen schreeuwen erom.

Er is sprake van een pandemie. Totdat een vaccin gevonden is, lijkt een totale lock-out de enige oplossing.

Mis je de leefkwaliteit? Je bent onvoorwaardelijk welkom voor een persoonlijke hart ont-moeting, coaching sessie of sound healing. Neem contact op als je meer wilt weten over mij of de manier waarop ik werk.

Sluit jezelf buiten in plaats van een lock down. We zijn onze verbinding met de natuur, met het totale leven vergeten. Vergeten hoe we elk moment letterlijk gedragen worden, de aarde waar we op lopen, de lucht die we ademenen, het voedsel dat we eten.

3 gratis meditaties

Vul je gegevens in en ontvang direct de drie gratis meditaties van 'Inclusief Alles'.

Inclusief Alles

Er is een mail naar je onderweg
met daarin de link naar de gratis meditaties.

Hartegroet,
Joris