Wie zou je zijn?

Wie zou je zijn?

class="p2">Wie zou je zijn,
als je zeker wist,
dat wie je nu bent
precies is,
zoals je hoort te zijn.

Het is makkelijk te denken dat ik niet compleet ben, moet groeien, moet leren, wijzer moet worden. Wat als ik zou durven leven vanuit een dieper vertrouwen? Het vertrouwen dat jij en ik geen fout zijn, geen ‘work in progress’, maar het perfecte ‘eindproduct’. Dat we precies zijn, hier in dit moment, zoals bedoeld.

Mijn hoofd kan dat niet begrijpen. Duizend maren klinken, spelen een spel dat zo bekend is.
En er is een ander weten. Onder alles dat beweegt, denkt, twijfelt, is een stilte. Een diepe stilte waaruit en waarin elke beweging, elke gedachte, elke twijfel ruimte krijgt. Een stilte, een liefde, zo oneindig, dat er meer dan genoeg ‘plek’ is voor alles wat we zijn.

Ik lach, ik huil, ik weet zeker. Ik twijfel, precies zoals dat nu, hier, bedoeld is.


Ontdek hoe rijk, hoe compleet je bent. Graag ontmoet ik je bij een lezing of in een persoonlijk gesprek.

3 gratis meditaties

Vul je gegevens in en ontvang direct de drie gratis meditaties van 'Inclusief Alles'.

Inclusief Alles

Er is een mail naar je onderweg
met daarin de link naar de gratis meditaties.

Hartegroet,
Joris